• Working Days

    9AM - 9PM

  • Saturday

    10AM - 8PM

  • Sunday

    Closed

Despre noi

SEVEN Academy este o școală nouă care își dorește să dezvolte cursuri pe mai multe direcții: dezvoltare personală, inițiere și formare profesională.

SEVEN Academy organizează cursuri și workshop-uri pentru adulți în diverse domenii. Make-up, hairstyle, fotografie, design floral și stilism sunt doar câteva dintre acestea.

În prezent, ne propunem să organizăm cursuri de scurtă durată, workshop-uri, iar în scurt timp vom începe să facem și cursuri acreditate. De asemenea, dorim să ne dezvoltăm și pe partea de cursuri de recreere și dezvoltare personală (origami, desen, fotografie, bijuterii, aranjamente florale etc.).

Locația este ușor accesibilă, în centrul Bucureștiului, zona Unirii. Dispunem de două săli unde se vor organiza cursurile menționate.

Programa fiecărui curs cuprinde atât informații teoretice, dar și probe practice care să ajute la o mai bună înțelegere a conținutului informativ.

 

Misiunea 

Dorința de a oferi cursanților un mediu de învățare interactiv, informații de actualitate, dar și șansa de a lucra cu traineri profesioniști.

 

Viziune

Oferim cursanților noștri modalități de a-și petrece timpul liber într-un mod relaxant, plăcut, dar și  posibilitatea de a-și transforma hobby-ul în meserie.

 

Valori

Profesionalism – Trainerii SEVEN Academy au pregătirea necesară pentru a furniza informații de actualitate și au aptitudini pedagogice desăvârșite.

Integritate – Echipa SEVEN Academy este onestă, deschisă și întotdeauna face lucrurile așa cum trebuie.

Pasiune – Iubim ceea ce facem și suntem dornici să oferim cursanților o experiență deosebită.